El proper 23 de gener de 2011 es durà a terme la primera edició de la “Mitja Marató de Muntanya de l’Albera», organitzada per la Unió Excursionista Llançanenca.

La ruta, de 21 km, passa pels següents punts: PLAÇA MAJOR DE LLANÇÀ – ERMITA DE SANT GENÍS DEL TERRER – ERMITA DE SANT SILVESTRE – MAS GUANTER-PUIG D’ESQUERS – MAS PATIRÀS – PUIG TIFELL – PUIG DE LES AIGÜES – SERRA DEL SOCARRADOR – PORT DE LLANÇÀ – PLAÇA MAJOR.

El desnivell acumulat és de 976 metres Tot aquest recorregut, apte per a corredors i caminadors, s’haurà de fer en menys de 6 hores (per a caminadors) tot passant pels 5 controls que estaran en diversos punts de l’itinerari.

Les inscripcions ja estan obertes!! Podeu descarregar les butlletes des del web o bé recollir-les a l’Oficina de Turisme de Llançà o al Decathlon de Figueres.

Us adjuntem la ruta en GPS:

Més informació: Llança.cat
Ruta en GPS

Philippe Verdoodt

Deja una respuesta