Aprofitant la privilegiada situació dels municipis d’Aiguafreda, el Figaró, Sant Martí de Centelles i Tagament enmig de la vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagament a l’altre, ja dins el Parc Natural del Montseny, us proposem novament un recorregut pels corriols i camins d’aquests indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l’asfalt i els cotxes habituals en moltes proves.
O sigui, que si no et fa por córrer amb neu, amb fang, travessar rius, anar per corriols amb bardisses, etc …, ja saps on has de venir a córrer. A més a més, amb l’esforç que requereix superar els 1.900 metres de desnivell positiu a la mitja marató i 3.200 de desnivell positiu a la marató, entre les comarques d’Osona i el Vallès Oriental.
Dia: 20 de març de 2011 a Aiguafreda
Dos recorreguts: marató i mitja marató
Sortida: a les 7:00 (Marató) i a les 8:00 (Mitja Marató) hores del matí
Lloc: Plaça de la Rectoria d’Aiguafreda (Barcelona)
Recollida de pitralls i xips: A partir d’una hora abans de la sortida i al mateix lloc. Presentar el D.N.I i la targeta de federat.
Inscripcions: Anticipades per Internet i personalment a la botiga Diedre (Massamsó, 25 – Tel: 93 820 92 84 – Moià) i la botiga Spiridón (Sant Artur, 69 – Tel: 93 380 62 29 – Vilassar de Mar)
Classificació: Es publicarà a internet i a El 9 Nou, edició del Vallès, el dilluns 21 de març. I a: www.cursavalldelcongost.org i www.thunar.com.
Contacte: toni@cursavalldelcongost
A que espereu ja us podeu inscriure a aquesta cursa, és brutal!

Deja una respuesta