Encara no t’has inscrit? A què esperes?
Torna una de les nostres activitats preferides, el 8è Meridià Verd a peu INTEMPERIE 2011 amb un itinerari totalment diferent a les passades edicions, una prova de resistència de 74 km senyalitzats no competitiva, a recórrer en un temps màxim de 17 hores, caminant o corrent. Enguany, al igual que l’any passat, la prova és puntuable per la COPA CATALANA DE CAMINADES DE RESISTÈNCIA (CCCR) organitzada pel Comité Català de Marxes de la FEEC. Per puntuar a la CCCR cal estar en disposició de la llicència anual de la FEEC.

La Ruta del Meridià Verd és la proposta a la iniciativa sorgida arran de la celebració del 200 aniversari de l’amidament del Meridià de Dunkerke, que va servir per determinar la longitud del metre i, en conseqüència, per a la configuració del sistema mètric decimal. Es tracta doncs, d’un recorregut que segueix tan a prop com sigui possible, la línia vertical que descriu el denominat meridià de París que té l’inici a Dunkerke i acaba a Barcelona (El Masnou).

L’itinerari per terres catalanes s’inicia a Coll de Pal, al costat del Cim del Costa Bona, a la carena Pirenaica, i s’acaba al Masnou, arran de mar. La ruta que us proposem s’inicia a Sant Joan de les Abadesses i passa pels següents punts: Vallfogona, Vidrà, Sant Pere de Torello, Sant Martí Sescorts, Roda de Ter, Savassona, Sant Julià de Vilatorta i acaba a Viladrau.

 

Dia: 1 de maig de 2011
Hora: 6.30h del matí
Lloc:Plaça de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses
Quilòmetres: 74 km
Desnivell: 2.367 metres
Nivell: Alt
Inscripcions
Les inscripcions es poden fer a la botiga d’INTEMPERIE, Villaroel, 184, 08036 de Barcelona, Tel: 93 419 20 00, o per internet a través dels formularis d’inscripció.
Les inscripcions es tancaran el 23 d’abril de 2011 o un cop s’hagi arribat als 500 participants. Els formularis d’inscripció i/o les transferències rebudes passats aquests terminis seran retornades als participants.
Premis
L’entrega de premis es farà el dimarts 3 de maig a les 20.30h a INTEMPERIE.
Més informació:

Deja una respuesta