Les Fires i Festes de Sant Narcís de Girona s’han convertit en l’escenari ideal per acollir la primera Cursa de Muntanya de Girona. I ho farà amb un cartell de luxe. Entre ells, el cassanenc Marc Pinsach, top ten en el passats campionats del món d’esquí de muntanya i una de les promeses del skyrunning català. Resultats com el sisè lloc a la prestigiosa Giir di Mont l’avalen. Però no serà l’únic nom propi de la cursa. També cal remarcar al seu company de generació Genís Zapater i el mític corredor gironí de muntanya Toti Best.

http://youtu.be/CdGJjC0qTTU

Però més enllà del noms propis, seran molts els corredors de muntanya que convertiran la ciutat de Girona en la capital d’aquest esport el proper diumenge 6 de novembre del 2011. Cada un dels corredors podrà escollir entre dos recorreguts, un d’11 km. i l’altre de 23 km. Els recorreguts transcorreran per l’espai d’interès natural de les Gavarres.

Aquest massís és un dels espais més adients per la pràctica d’aquest esport i ens ofereix un ventall de possibilitats extraordinari. El laberint de camins i corriols que constitueixen cada un dels quilometres dels recorreguts no deixaran indiferent a ningú. A més, la cursa passarà per llocs tan emblemàtics de les Gavarres com el Puig Estela, el Castell de Sant Miquel, la font de l’Alau o el Santuari dels Àngels.

I a Girona tenim la sort de gaudir de tot això al costat de casa. La sortida i l’arribada de la cursa serà des de la pròpia ciutat, concretament des del carrer Muralla. El tret de sortida serà a les nou del matí. Serà el primer tret de molts ja que esperem que sigui la primera de moltes. La iniciativa de Cursa de Muntanya de Girona neix amb la intenció de consolidar-se com una de les millors proves de muntanya, ja que més enllà de l’entorn, Girona també gaudeix dels millors atletes d’aquest esport.

Mail: info@cursademuntanyadegirona.com

Web: http://www.cursademuntanyadegirona.com

Deja una respuesta