El Tibidabo Trail Run solidari és quelcom més que una cursa atlètica per uns paratges increïbles a tocar de casa, és quelcom més que un grapat de Km per Collserola un dissabte al matí… El Tibidabo Trail Run és la segona punta de llança d’un projecte que es va iniciar amb el batego per tu a Sabadell el passat 31 de desembre a la Sant Silvestre de Sabadell.

Ara, aprofitant la celebració de la festa anual de l’aacic Coravant al Parc d’atraccions del Tibidabo, dins d’aquest marc de veritable festa major, va sorgir la idea de fer una cursa per obrir encara més el camp de difusió de l’entitat i alhora, en un segon terme, aconseguir algun recurs econòmic més per a l’entitat.

Els permisos i la predisposició de tots els ens municipals i empreses que s’han implicat en aquest projecte que continua l’iniciat a Sabadell el passat 31 de desembre ha estat increïble i des d’aquí volem agrair la seva predisposició i col·laboració des del primer moment, sense ells no hauria estat possible. Disculpeu-nos si les presses fan que quelcom no s’ajusti com desitgeu, treballarem per millorar-ho, però sabem que enguany iniciem un projecte que esperem es consolidi al calendari del Running popular com també ho ha fet la cursa de cap d’any de Sabadell (la nostra) i que de ben segur que tota la comunitat de l’esport i del Running coneixerà de més a prop què és l’aacic Coravant i quina tasca realitza…

Us donem les gràcies perquè si ja esteu llegint això, un dels nostres objectius s’ha assolit, ara us convidem que participeu de la nostra festa el proper dia 27 i correu i bategeu per els camins de Collserola per tal de fer possible els batecs de molts i molts nens i joves més…

Aleix Muñio, Director de la cursa

 

 

Deja una respuesta